Wedstrijden

Ben jij klaar om mooie prijzen te winnen? Samen met onze UiTPAS Kempen partners openen we de deur naar een wereld vol entertainment, cultuur en vrijetijdsplezier. Pak je UiTPAS bij de hand, neem deel aan één van onze wedstrijden en misschien ben jij wel de volgende gelukkige winnaar!

Win een duoticket voor Kommil Foo in Ravels.

Een huis in een straat. Een vrouw op een stoel.
Wachtend, ingespannen luisterend,
hopend op het flinterdunne geluid van voetstappen op het grind.
Al jarenlang.

Raf en Mich bijten zich vast in hun familieverleden, graven de oude verdoken geheimen op.

De groteske, hilarische, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de feesttafel, soms geluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.

Doorheen de jaren ontwikkelde Kommil Foo een volstrekt unieke manier van voorstellingen maken: ontroering, hilariteit, prachtige songs en een absurde beeldtaal vechten om voorrang. Voorstellingen over de mens en zijn alledaagse tragiek. De toeschouwer wordt daarbij steevast op het puntje van zijn stoel gedwongen: lachen of huilen?

Meer informatie over deze voorstelling vind je hier.

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 30/10/2024. De deelnemer die op deze dag het juiste antwoord heeft gegeven én het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benaderd is de winnaar. Bij een ex aequo wint de persoon die als eerste het juist antwoord gaf.

© Foto van Michel Goessens© Michel Goessens

De velden met een* zijn verplichte velden.

Door deel te nemen aanvaard je het wedstrijdreglement.

Je kan verschillende keren deelnemen,  indien je voldoende spaarpunten hebt (3 punten per deelname). Hierdoor verhoog je jouw winstkansen maar je kan slechts één duoticket winnen.

Hoe meedoen aan de wedstrijd?

Neem je UiTPAS Kempen alvast bij de hand. Je hebt het nummer nodig dat op de achterkant staat. Enkel als je UiTPAS nog geldig is en je voldoende punten hebt om om te ruilen, kan je deelnemen.

Vul het wedstrijdformulier volledig in.

De winnaars verwittigen we per mail (kijk zeker in je spam).