Cursus met open sessies Chocolade, truffels en pralines

Chocolade, truffels en pralines

Chocolade heeft zo veel geheimen en je kan er zo veel lekkers mee maken! Maar wat is nu de juiste temperatuur om chocolade te bewerken? Hoe maak je pralines zonder dat ze in de vorm blijven plakken? Hoe maak je echte botertruffels?

Alle vragen rond chocolade helderen we in deze workshop op. Laat je overdonderen door de wereld van chocolade en de chocolatier in jezelf komt naar boven!


Praktisch

Keuken GIBBO Galbergen
Don Boscostraat 37-39
2400 Mol

03/12/2024 18:00 - 03/12/2024 22:00

0-
Basistarief: €45,00
Kansentarief met UiTPAS Kempen: €9,00

Divoge

0490 43 99 38
divogemol@gmail.com
https://www.vzwdivogeacademy.be
Schrijf je in

Interessante activiteiten

Film The Fall Guy
The Fall Guy

Mol

12/09/2024 22:00 - 12/09/2024 23:59


Lees meer
Cursus met open sessies Instapgroep rond zelfzorg
Instapgroep rond zelfzorg

Mol

18/01/2024 10:00 - 20/06/2024 12:00


Lees meer
Lessenreeks Bloemschikken 3de jaar
Bloemschikken 3de jaar

Mol

24/09/2024 13:30 - 13/05/2025 15:30


Lees meer

Deel dit evenement