Cursus met open sessies Chocolade, truffels en pralines

Chocolade, truffels en pralines

Chocolade heeft zo veel geheimen en je kan er zo veel lekkers mee maken! Maar wat is nu de juiste temperatuur om chocolade te bewerken? Hoe maak je pralines zonder dat ze in de vorm blijven plakken? Hoe maak je echte botertruffels?

Alle vragen rond chocolade helderen we in deze workshop op. Laat je overdonderen door de wereld van chocolade en de chocolatier in jezelf komt naar boven!


Praktisch

Keuken GIBBO Galbergen
Don Boscostraat 37-39
2400 Mol

03/12/2024 18:00 - 03/12/2024 22:00

0-
Basistarief: €45,00
Kansentarief met UiTPAS Kempen: €9,00

Divoge

0490 43 99 38
divogemol@gmail.com
https://www.vzwdivogeacademy.be
Schrijf je in

Interessante activiteiten

Concert Floris and the Flames/Ataneres Ensemble
Floris and the Flames/Ataneres Ensemble

Mol

15/02/2025 20:15 - 15/02/2025 20:15


Lees meer
Theatervoorstelling Thomas Smith
Thomas Smith

Mol

29/01/2025 20:15 - 29/01/2025 20:15


Lees meer
Cursus met open sessies Heerlijke ovenschotels
Heerlijke ovenschotels

Mol

26/11/2024 18:30 - 26/11/2024 21:30


Lees meer

Deel dit evenement