Cursus met open sessies Patisserie/gebak: feestelijke soezen en eclairs

Patisserie/gebak: feestelijke soezen en eclairs

Eclairs of roomsoezen hebben een rijke geschiedenis in de Franse patisserie. Wij leren de lekkerste soorten zelf maken!

Van klassiekers met vanille- of koffievulling, tot meer gewaagde creaties in verschillende smaken: we versieren ze met originele en kleurrijke toppings!


Praktisch

Keuken GIBBO Galbergen
Don Boscostraat 37-39
2400 Mol

22/04/2025 18:00 - 22/04/2025 22:00

0-
Basistarief: €45,00
Kansentarief met UiTPAS Kempen: €9,00

Divoge

0490 43 99 38
divogemol@gmail.com
https://httwww.vzwdivogeacademy.be/
Schrijf je in

Interessante activiteiten

Tentoonstelling Smits met gids
Smits met gids

Mol

15/09/2024 14:00 - 15/09/2024 14:00


Lees meer
Lessenreeks De geschiedenis van Mol
De geschiedenis van Mol

Mol

14/11/2024 13:30 - 12/12/2024 15:30


Lees meer
Lessenreeks ZEEHOND F zaterdag 14u30
ZEEHOND F zaterdag 14u30

Mol

07/09/2024 00:00 - 26/10/2024 00:00


Lees meer

Deel dit evenement