Cursus met open sessies Chocolade, truffels en pralines

Chocolade, truffels en pralines

Chocolade heeft zo veel geheimen en je kan er zo veel lekkers mee maken! Maar wat is nu de juiste temperatuur om chocolade te bewerken? Hoe maak je pralines zonder dat ze in de vorm blijven plakken? Hoe maak je echte botertruffels?

Alle vragen rond chocolade helderen we in deze workshop op. Laat je overdonderen door de wereld van chocolade en de chocolatier in jezelf komt naar boven!


Praktisch

Keuken GIBBO Galbergen
Don Boscostraat 37-39
2400 Mol

03/12/2024 18:00 - 03/12/2024 22:00

0-
Basistarief: €45,00
Kansentarief met UiTPAS Kempen: €9,00

Divoge

0490 43 99 38
divogemol@gmail.com
https://www.vzwdivogeacademy.be
Schrijf je in

Interessante activiteiten

Sportactiviteit Multimove woensdag 14.45-15.45 uur
Multimove woensdag 14.45-15.45 uur

Mol

18/09/2024 14:45 - 11/12/2024 15:45


Lees meer
Concert The Great Belgian Songbook
The Great Belgian Songbook

Mol

14/03/2025 20:15 - 14/03/2025 20:15


Lees meer
Film Lee
Lee

Mol

05/12/2024 20:00 - 05/12/2024 20:00


Lees meer

Deel dit evenement