Een goede bolognaisesaus kan je in verschillende gerechten gebruiken: bij pasta, in ovenschotels, enzovoort. Sofie leert je hoe je deze saus stap voor stap bereidt. Het vormt de body van een lasagne. Daarnaast krijg je de kneepjes mee voor het maken van bechamelsaus (witte saus). Terwijl deze ovenschotel lekker pruttelt, geeft Sofie tips over het koken en afgieten van pasta. Je benut de opgedane kennis bij het maken van pasta met scampi en prei, vergezeld van currysaus.
Tijdens de lessen ‘Koken voor dummies’ ga je als beginner aan de slag met diverse bereidingen van een basisingrediënt dat centraal staat, of leer je varianten op een basisgerecht te maken. Deze kookworkshop staat open voor iedereen die nog groen achter de oren ziet en die graag met de basis begint.
meebrengen: keukenmesje, dunschiller, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek
Turnhout
11/04/2025 09:00 - 11/04/2025 16:00